Verkoop

(Om het lezen soepel te laten verlopen, kiezen we op deze website steeds voor de mannelijke vorm. Waar ‘hij’, ‘zijn’ of ‘hem’ staat, kunt u natuurlijk ook ‘zij’ en ‘haar’ lezen.)

Uw huis verkopen in negen stappen

Een succesvolle verkoop van uw woning hangt af van een goede presentatie en een juiste vraagprijs. Die leveren serieuze kandidaat kopers, die de vraagprijs (en zelfs meer!) willen bieden.

1. Schouw en strategie

Onze makelaar komt langs en bekijkt uw woning nauwkeurig. Hij komt tot een waardebepaling en, samen met u, tot een vraagprijs, verkoopstrategie en uitvoering.

2. Opdracht

U geeft ons opdracht uw woning te verkopen. Wij ondertekenen een Opdracht tot Dienstverlening met uw én onze rechten en plichten duidelijk verwoord. Gefeliciteerd: u heeft uw personal makelaar!

3. Styling

Onze, sorry, úw makelaar adviseert u over de styling: hoe brengen wij uw woning en tuin zo goed mogelijk in beeld? Vaak leidt dit tot een flinke opruiming en grote schoonmaak.

4. Advertentie

Uw Flevo Makelaar stelt een advertentie samen. Hij benoemt de sterke kanten van uw woning. Onze professionele fotograaf maakt vele foto’s uit alle mogelijke hoeken. Veel gehoorde reactie: ‘ik wist niet dat ik zo’n mooi huis had…!’

5. Plaatsing

Wij plaatsen de advertentie en foto’s op onze website, Funda, Marktplaats, Pararius, Jaap.nl en andere succesvolle sites en in onze etalage. Op Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale media vragen wij veel aandacht voor uw woning.

6. Bezichtiging

Kandidaat-kopers melden zich. Uw Flevo Makelaar regelt bezichtigingen, zo nodig in avonduren en weekeinden. Daarbij is hij altijd zelf (alleen) aanwezig.
(Sorry hoor, maar… soms is het beter als u er zelf níet bij bent. Uw emotionele band met de woning kan een goede prijs soms in de weg zitten...)

7. Onderhandeling

Uw Flevo Makelaar voert de onderhandelingen. Elk bod en tegenbod worden met u besproken. Met kennis, kunde en ervaring adviseert hij u over de volgende stap in het onderhandelingsproces.

8. Eenmaal, andermaal...verkocht!

Gefeliciteerd! De onderhandelingen zijn succesvol afgerond. Uw Flevo Makelaar zorgt voor de papieren afhandeling.

9. Afronden maar!

Uw Flevo Makelaar begeleidt u tot de notaris. Hij neemt vooraf met u de akte door en wijst op onvolkomenheden, die eruit worden gehaald. U zet met een gerust hart uw handtekening.
Maak direct een afspraak