Almere City FC

Flevo Makelaars, “official huisvestingspartner van Almere City FC”

De voetbalclub Almere City FC en Flevo Makelaars hebben de krachten gebundeld om de spelers, staf en de andere mensen die de club een warm hart toe dragen te helpen met het vinden- en regelen van een huur- of koopwoning in Almere. Flevo Makelaars mag als sponsor en lid van de business club zich daardoor “official huisvestingspartner” noemen. Wij zijn erg trots op deze samenwerking en vinden het fantastisch dat wij (nieuwe) spelers van Almere City FC mogen begeleiden naar een mooie woning!


Flevo Makelaars is ook actief en betrokken!

Zoals u weet is ons motto: Actief, Persoonlijk en Betrokken. Ook deze motto’s sluiten naadloos aan bij Almere City FC, die met sociaal maatschappelijk projecten onder de noemer van Almere & the City mensen in Almere bij elkaar brengt en stimuleert om in actie te komen. Ook brengt Flevo Makelaars graag mensen bij elkaar en komt in actie om uw woning te kopen of te verkopen en natuurlijk dragen wij graag ons steentje bij door onder ander de spelers van de selectie te ondersteunen in het zoeken, vinden en afhandelen van passende woonruimte in Almere.


Maar natuurlijk doen wij dit niet alleen voor de spelers!!! Ook voor alle supporters van de club hebben wij het speciale “Almere City Arrangement”. Als u uw woning wilt verkopen of een nieuwe woning wil kopen bel ons dan en vraag naar dit speciale arrangement. U maak tevens kans om een keer onze gast te zijn op de VIP-tribune.
Maak direct een afspraak